Вести

Како да станете Лидер во престижна албанска компанија, која е проширена и во САД

Компанијата The Headhunter, со седиште во Тирана, со филијали на Балканот (Косово, Црна Гора, Македонија, Босна и Херцеговина и Грција), како и со канцеларии основани во САД, е најголемата компанија од ваков вид во регионот и е во континуирана експанзија.

Неодамна, во рамките на реструктуирањето и зголеменото внимание на филијалата во Приштина (Косово), The Headhunter ја објави отворената позиција за Извршен Директор на оваа канцеларија.

Филијалата на The Headhunter во Косово е втората рангирана во целата The Headhunter Group, следејќи ја албанската филијала, во смисла на обемот на работата и профитабилноста, така што лицето што кое ќе се приклучи очигледно ќе биде избрано како високо способен професионалец, одличен во областа на управување со човечки ресурси и односи со клиенти.

Проектите и фокусот на The Headhunter во Косово се големи, што се однесува до LGBTIQ индексот за еднаквост, кој покажа исклучителен успех во Албанија во изминатите две години, и веќе е планирано да го заземе своето место и во Косово во блиска иднина. Иницијативата, исто така, неодамна беше цитирана од Стејт Департментот на САД, во Извештајот за човекови права за Албанија за 2016 година.

Заинтересираните професионалци, не само од Косово, туку и од Албанија и други места, кои се совпаѓаат со потребниот профил и имаат намера да дадат голем поттик за нивната кариера и професионалните амбиции, нека го пратат своето CV и мотивационо писмо до 30 септември 2017 година на  e.ilirjani@headhunter.al или директно контактирајте го основачот на The Headhunter, г-дин Елтон Илирјани на +355 663000003, од понеделник до петок.