Mundësi Punësimi

PREZANTUES MJEKËSOR – PRISHTINË

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Group
është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të klientit tonë, po kërkojmë të punësojmë në ,Prishtinë:

 

PREZANTUES  MJEKËSOR – PRISHTINË

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Kërkohen Prezantues mjekësor të produkteve farmaceutike të cilët kanë përvojën dhe trajnimet adekuate për prezantim dhe marketing.
 • Duhet të jenë në gjendje të përpilojnë, përcjellin dhe realizojnë planin e punës.
 • Kërkohet nga ata që të kryejnë vizita të rregullta nëpër institucionet shëndetësore.
 • Të jenë këndshëm dhe bindës gjatë të folurit dhe prezantimit.
 • Të jenë të aftë të mbajnë kantakte dhe të kryejnë vizita të kohëpaskohëshme nëpër pikat e shitjes (farmacitë).

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të kenë përfunduar arsimin e lartë në degët mjekësore (Farmaci, Fizioterapi, Infermieri) apo biokimi. 
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese, përpikmëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë. 
 • Të kenë aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe kreative.
 • Të kenë njohuri të programeve të paketës Microsoft Office.
 • Posedimi i patent shoferit të kategorisë B.
 • Preferohet të jenë të gjinisë femërore.

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 17.12.2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

PRISHTINË

Lloji i punës

PREZANTUES MJEKËSOR

Paga

Konkuruese

I publikuar

30/11/2018 16:49