Mundësi Punësimi

INXHINIER I MAKINERISË – PEJË

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Group
është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine, Greqi,Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të një nga klientët tanë po kërkojmë të punësojmë në Kosovë,Prishtinë:
 

INXHINIER I MAKINERISË – PEJË

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

  • Mbikëqyrë procesin e prodhimit dhe harton një plan prodhimi;
  • Sigurohet që prodhimi të jetë me kosto efektive, cilësi të lartë dhe në afat;
  • Monitoron standardet e produktit dhe të zbatojë programet e kontrollit të cilësisë;

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Diplomë universitare (Fakulteti i Ndërtimtarisë – Inxhinier i Makinerisë)
  • Njohja e programeve adekuate kompjuterike.
  • Të ketë njohuri për punën me makinëritë e sofistikuara siq janë CNC.
  • Aftësi të mira komunikuese dhe organizuese.
  • Aftësi të mira udhëheqëse.
  • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune si Inxhinier i Makinerisë.

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 17 Dhjetor 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

 

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

PEJË

Lloji i punës

INXHINIER I MAKINERISË

Paga

Konkuruese

I publikuar

03/12/2018 17:23