Mundësi Punësimi

IT - TIRANE

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një agjensi e mirënjohur turistike, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

IT

Përgjegjësitë kryesore:

 • System Administrator and Network Maintenance
 • Job Description IT
 • Njohuri kompjuterike si Hardware dhe Software
 • Njohuri mbi konfigurime te ndryshme te servrave si Active Directory
  Domain, DHCP, File share, back up dhe restore, Antiviruseve.
 • Njohuri mbi rrjetin si VPN Firewall DHCP DNS
 • Njohuri mbi Centralet telefonik VoIP FreePBX, Grandstream Telephony.
 • Njohuri mbi Website-it si mirmebajtje &  editime
 • Njohuri te email-eve si spam, hapsirat, blacklist fishing etc
 • Njohuri mbi gjuhen e programimit PHP
 • Njohuri mbi Database SQL si back up restore etj
 • Njohuri te mira mbi remote desktop
 • Njohuri mbi perdorimin e social media.
   

Kërkesat e profilit:

 • Diplomuar në profilin e informatikës
 • Aftësi shumë të mira komunikimi
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze
 • Eksperiencë e mëparshme në të njëjtin profil

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 24/01/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Tirane

Lloji i punës

IT

Paga

Konkurruese

I publikuar

10/01/2019 13:34