Mundësi Punësimi

MENAXHER/E TURNI - TIRANE

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një grup restorantesh, po kërkojmë në Tiranë / Shqipëri:

Menaxher/e Turni

Përgjegjësitë kryesore

Përgjegjësitë e Menaxherit te Salles përfshijnë:

 • Delegimin e detyrave tek kamarieret dhe mbikëqyrja e performancës së tyre;
 • Mbajtjen e një inventari periodic dhe te rregullt dhe urdhërimin e furnizimeve ushqimore, sipas nevojës;
 • Pritjen dhe shërbimin e klientëve sipas standartit te percaktuar nga kompania;
 • Organizimin e stafit duke menaxhuar pushimet javore;
 • Asistimin e stafit duke I ndihmuar per te zgjidhur problematikat gjate orarit te sherbimit;
 • Ndjekjen e shpenzimeve ditore dhe raportimin e tyre tek eprori;
 • Sigurimin e kënaqësisë së klientit dhe trajtimin me kujdes te çdo ankese;
 • Raportimin e nevojave per mirëmbajtje te ambjentit te punes dhe sherbimit;
 • Pasjen e njohurive të mira për operacionet e restoranteve;
 • Disponueshmërine për të punuar ne turne të ndryshme, duke përfshirë edhe fundjavat;
 • Aftësinë për të punuar në grup dhe për të krijuar një mjedis familjar;
 • Ndjekjen e të gjitha rregulloreve të shëndetit dhe sigurisë në punë.

Kërkesat e profilit:

 • Të punojnë mirë në ekip;
 • Të kenë aftësi të mira komunikimi;
 • Të kenë gjendje të mirë fizike për punë;
 • Të kenë aftesi të mira organizative;
 • Të shërbejnë në mënyrë profesionale tek klienti (sjellje miqësore, relaksuese, mirësjellje dhe shërbim i shpejtë).

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 21/02/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Albania

Lloji i punës

Menaxher/e Turni

Paga

Konkurruese

I publikuar

07/02/2019 09:52