Mundësi Punësimi

ARKETAR/E - TIRANE

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd 
është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një grup restorantesh, po kërkojmë në Tiranë / Shqipëri:

Arkëtar/e

Përgjegjësitë kryesore

Përgjegjësitë e Arkës përfshijnë:

 • Mirëpritjen e klientëve, duke iu përgjigjur pyetjeve të tyre dhe duke ofruar këshilla ose rekomandime;
 • Përdorimin e kasës, kryerjen e arkëtimeve dhe përdorimin e shpejtë dhe korrekt të pajisjeve elektronike;
 • Arkëtimin e rregullt të të ardhurave sipas raporteve të sistemit;
 • Marrjen e pagesave, duke siguruar që të gjitha çmimet dhe sasitë te janë të sakta, duke dhënë një faturë për çdo klient;
 • Ndjekjen e të gjitha procedurave të dyqanit në lidhje me kuponat, kartat dhuratë, ose blerjet e artikujve të veçantë;
 • Ruajtjen e një hapësire pune të pastër;
 • Trajtimin e transaksionet me saktësi dhe përgjegjësi;
 • Njohjen bazike të matematikës dhe elektronikës;
 • Aftësine për të punuar në grup dhe për të krijuar një mjedis familjar;
 • Vëmendje në detaje;
 • Ndjekjen e të gjitha rregulloreve të shëndetit dhe sigurisë në punë.

Kërkesat e profilit:

 • Të punojnë mirë në ekip;
 • Të kenë aftësi të mira komunikimi;
 • Të kenë gjendje të mirë fizike për punë;
 • Të kenë aftesi të mira organizative;
 • Të shërbejnë në mënyrë profesionale tek klienti (sjellje miqësore, relaksuese, mirësjellje dhe shërbim i shpejtë).

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 21/02/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Tirane

Lloji i punës

Arketar/e

Paga

Konkurruese

I publikuar

07/02/2019 10:00