Mundësi Punësimi

KOORDINATOR/E LOGJISTIKE - TIRANE

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani audiovizive, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

KOORDINATOR/E LOGJISTIKE

Roli dhe përgjegjësitë:

 • Dërgimin e kontratave në subjektet përkatëse dhe të sigurohet për rregullsinë e tyre;
 • Komunikim si verbal dhe i shkruar profesional me klientët dhe kolegët;
 • Të organizojë punën dhe të pershtasë proceset e kerkuara;
 • Të bëjë dërgimin në kohë të kontratave dhe të kujdeset për nënshkrimet e tyre;
 • Menaxhon dhe koordinon aktivitetin e kompanisë dhe kujdeset për ruajtjen e standarteve;
 • Menaxhon,mirëmban dhe përgatit dokumentacionet;
 • Mban komunikim të vazhdueshëm me partnerët dhe palët e interesuara;
 • Është në dijeni të ndryshimeve legjislative që ndodhin dhe të kujdeset për përshtatjen e dokumentacioneve.

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

 • Diplomë në degën Juridik;
 • Të njohë mirë pjesën administrative;
 • Të ketë njohuri në gjuhët Angleze dhe Italiane;
 • Njohuri të mira të paketës Office.

 

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 22/02/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

 

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Tirana

Lloji i punës

Koordinatore

Paga

Konkurruese

I publikuar

08/02/2019 09:55