Mundësi Punësimi

MENAXHER/E NE SHOWROOM - TIRANE

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd 
është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Serbi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani audiovizive, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

MENAXHER/E NË SHOWROOM

Roli dhe përgjegjësitë:

 • Sigurohet për përmbushjen e standarteve vizuale të showroom-it në përputhje me standartet e kompanisë;
 • Bën prezantimin  dhe promovimin e produkteve për klientët e interesuar;
 • Krijon, zhvillon dhe ruan mardhëniet pozitive të biznesit dhe kilentve;
 • Kujdeset për zgjidhjen e problemeve të konsumatorve dhe ankesave që mund të kenë;
 • Kujdeset për arrritjen e objektivave të shitjes;
 • Kordinohet me ekipin për pjesën e shitjeve.

 

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

 • Diplomë universiteti;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Njohuri shume te mira te gjuhës Angleze dhe Italiane, njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
 • Eksperiencë e mëparshme në shitje;
 • Menaxhon mirë stresin dhe fluksin e lartë të punës;
 • Është një dëgjues i mirë dhe reagon mirë ndaj kritikave.

 

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 22/02/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Tirane

Lloji i punës

Menaxher/e

Paga

Konkurruese

I publikuar

08/02/2019 10:13