Mundësi Punësimi

DREJTOR/E MARKETINGU - TIRANE

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani audiovizive, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

DREJTOR/E MARKETINGU

Roli dhe përgjegjësitë:

Drejtori/ja i/e Marketingut është përgjegjës për vendosjen e strategjisë së marketingut dhe përcaktimin e planit të marketingut të kompanisë.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të krijojë strategji afatshkurtra dhe afatgjate për kompaninë;
 • Zhvillon plane dhe programe për produktet audio vizive;
 • Të kujdeset për nivelin e rezultateve dhe të krijojë strategji për rritjen e tyre;
 • Përgjegjës për udhëheqjen e ekipit të marketingut, duke ndërtuar marrëdhënie të forta me partnerët dhe stafin e punës;
 • Të kujdeset dhe krijojë standartet vizuale të kompanisë duke hartuar plan marketing për kompaninë në përputhje me nevojat e konsumatorit;
 • Mbikqyr dhe analizon fushatat e marketingut që kompania ndërmerr;
 • Mirëmban stafin e marketingut duke rekrutuar, zgjedhur, orientuar dhe trajnuar punonjësit;
 • Bën raporte që tregon ecurinë e kompanisë.

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

 • Të ketë 3-4 vite eksperience pune në marketing;
 • Diplomë në Marketing ose fusha të ngjashme;
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera në përdorimin e rrjeteve sociale për fushata marketing;
 • Aftësi të shkëlqyera analizuese dhe raportuese;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Njohuri shumë të mira të anglishtes dhe italishtes, njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
 • Menaxhon mirë stresin dhe fluksin e lartë të punës;

 

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 22/02/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Tirana

Lloji i punës

Marketing

Paga

Konkurruese

I publikuar

08/02/2019 16:44