Mundësi Punësimi

KËSHILLTAR/E PËR KLIENTË – PRISHTINË, PEJË, PRIZREN

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Group
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të klientit tonë,kompani në fushën e sigurimeve, po kërkojmë të punësojmë në ,Kosovë:
 

   KËSHILLTAR/E PËR KLIENTË – PRISHTINË, PEJË, PRIZREN

 

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Bën promovimin dhe shitjen e produkteve në terren;
 • Këshillon dhe bën vlerësimin e klientëve mbi produktet dhe shërbimet e kompanisë;
 • Koordinohet nga menaxherët e produkteve mbi aktivitetet;
 • Zhvillon plan të koordinuar mbi vizitat tek klientët;
 • Zhvillon reputacionin e kompanisë duke rezultuar në përmbushjen e kërkesave të klientëve;
 • Mirëmban marrëdhëniet me klientët;
 • Zhvillon bazën e klientëve për burimet afatgjata duke përdorur referime ose grupe;
 • Kryen çdo detyrë/të gjitha detyrat e tjera që përcaktohen nga menaxheri në kuadër të fushës së përgjegjësisë.

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Shkollimi mesëm apo i lartë.
 • Përvojë pune në sektoret e shitjes.
 • Njohuri mbi MS OFFICE.
 • Aftësi komunikuse.
 • Përparësi njohja e gjuhës angleze.
 • Patentë shoferi.

PAGESA:       E kënaqshme.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 22 Shkurt 2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

PRISHTINË, PEJË, PRIZREN

Lloji i punës

KËSHILLTAR/E PËR KLIENTË

Paga

E kënaqshme

I publikuar

11/02/2019 13:48