Mundësi Punësimi

ELEKTRICIST DHE TEKNIK I MAKINERIVE ZHVESHËSE DHE PRERËSE - DURRËS

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd 
është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani që zhvillon dhe prodhon produkte për emobility, sisteme kabllore dhe sisteme elektromekanike, jemi duke kërkuar në Durrës / Shqipëri:

ELEKTRICIST DHE TEKNIK I MAKINERIVE PRERËSE DHE ZHVESHËSE

Përgjegjësitë kryesore:

  • Mirëmbajtje dhe riparim të makinerive të prerjes, markimit; Komax, Kabinmat, Wiedenbach, EBS, etj;
  • Mirëmbajte dhe riparim të makinerive të saldimit Ultrasonic (Schunk);
  • Mirëmbajte dhe riparim i striperave;
  • Riparim i veglave si; ngrohëse për tubat e tkurrshëm, pinca etj;
  • Përgjegjës për instalimet elektrike (fuqi dhe ndricim) për hapësirën e fabrikës në prodhim si dhe në zyrat e administratës;
  • Mirëmbajtje për kondicionerët dhe aspiratorët e ajrit;
  • Inspektim javor për rrjedhje vaji apo anomali të tjera të ‘’makinerive të tjera’’, Motor-gjenerator, UPS, kompresor ajri, transpaleten elektrike etj;
  • Asiston në ndryshimet e layoutit sipas nevojës së projekteve përkatëse;
  • Respekton rregullat e sigurimit teknik në punë;

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë eksperiencë të mëparshme pune.    

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 34 30 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 29/03/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Durres

Lloji i punës

Teknik

Paga

Konkurruese

I publikuar

15/03/2019 13:22