Mundësi Punësimi

KONSULENT IMOBILIAR

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të kompanisë së mirënjohur imobiliare, Century 21, jemi duke kërkuar:

Konsulent imobiliar

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të ofrojë udhëzime dhe të asistojë shitësit dhe blerësit në marketimin dhe blerjen e pronave me çmimin e duhur dhe kushtet e duhura;
 • Të përcaktojë nevojat dhe aftësitë financiare të klientëve për të propozuar zgjidhje që u përshtaten;
 • Të ndërmjetësojë procesin e negociatave, të informojë klientët mbi kushtet e tregut, çmimet, hipotekat, kërkesat ligjore dhe çështje të tjera, duke siguruar një marrëveshje të drejtë dhe të ndershme;
 • Të kryejë analiza tregu krahasuese për të vlerësuar vlerën e pronës;
 • Të marketojë pronat tek blerësit e mundshëm, të mirëmbajë dhe përditësojë listat e pronave të disponueshme;
 • Të përgatisë dokumentacionin e nevojshëm (kontrata, kontrata qeraje, marrëveshje mbylljeje, etj.)
 • Të bashkëpunojë me vlerësuesit, qiradhënësit, etj.;
 • Të zhvillojë marrëdhënie dhe bashkëpunim me noterë, ofruesit e pronave dhe kontraktorët;
 • Të promovojë shitjet nëpërmjet reklamimit, open house dhe listimeve;
 • Të jetë i përditësuar mbi risitë në tregun imobiliar vendas, rajonal dhe botëror si dhe praktikat më të mira të punës.

Kërkesat e profilit:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Aftësi shumë të mira negociuese;
 • Natyrë e theksuar sipërmarrëse;

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.laci@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Dorina LACI në numrin e telefonit +355 67 413 7595 (nga e Hëna në të Premte).


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

 

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Tirana

Lloji i punës

Konsulent Imobiliar

Paga

Konkurruese

I publikuar

01/05/2019 17:23