Mundësi Punësimi

MENAXHER SHITJESH - TIRANE

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani prodhuese e materialeve të ndërtimit dhe materialeve të riparimit, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

MENAXHER SHITJESH

Përgjegjësitë kryesore:

  • Identifikon mundësitë potenciale për zgjerim të biznesit;
  • Implementon strategjitë për arritjen e objektivave;
  • Negocion dhe aprovon kontratat me furnitorët;
  • Harton dhe realizon aktivitetet promocionale duke monitoruar preferencat e klientëve;
  • Identifikon distributorët për të zgjeruar rrjetin e shpërndarjes;

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
  • Eksperienca të ngjashme në fushën e shitjes;
  • Njohuri të mira në gjuhën angleze;
  • Të posedojë leje drejtimi automjeti.

 

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 60 77 430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 03/05/2019. 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Tirane

Lloji i punës

Menaxher Shitjesh

Paga

Konkurruese

I publikuar

19/04/2019 10:40