Mundësi Punësimi

MENAXHER SHITJESH TIRANE / MENAXHER SHITJESH ZONA E JUGPERENDIMIT

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani ndërkombëtare e specializuar në materialet e montimit dhe mbërthimit, jemi duke kërkuar:

MENAXHER SHITJESH

Përgjegjësitë kryesore:

  • Marrja e porosive të cilat shpërndahen nëpërmjet postës;
  • Mbajtja dhe zhvillimi i bazës së klientëve;
  • Rritja e nivelit të shitjeve;
  • Gjetja e klientëve të rinj;
  • Ndihma klientëve në kërkesat e tyre për informata teknike;

Kërkesat e profilit:

  • Person ambicioz dhe i orientuar ndaj rezultateve në punë;
  • Eksperiencë e mëparshme në profil të ngjashëm;
  • Leje drejtimi klasi B.

 

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e telefonit +355 68 60 77 551 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/04/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

 

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Tirana

Lloji i punës

Menaxher

Paga

Konkurruese

I publikuar

08/04/2019 16:07