Mundësi Punësimi

ASISTENT/E TË SHITJES – PRISHTINË

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të klientit tonë, në fushën e ICT, po kërkojmë të punësojmë në Kosovë:

 

ASISTENT/E TË SHITJES – PRISHTINË

 

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Njeh shumë mirë procesimin dhe lëvrimin e porosisë së klientit;
 • Njeh shumë mirë listën, strukturën e klientëve dhe kodet respektive të tyre që Sales Manager përkatës mbulon;
 • Njeh mirë gamën e produkteve që ofrohen në IS, qëllimin e përdorimit dhe funksionet e tyre, si dhe përdor saktë terminologjinë për këto produkte;
 • Njeh procedurat mbi ofertimin dhe kushtet e garancisë për produktet;
 • Njeh kodet dhe specifikimet teknike të produkteve që ofrohen;
 • Kryen me përpikmëri çdo detyrë të posaçme që i ngarkohet nga superiori dhe raporton në kohë sipas afateve të përcaktuara për përmbushjen e tyre;
 • Njeh dhe zbaton me përpikmëri Procedurat Operacionale dhe instruksionet e punës (dhe formularet përkatës);
 • Njeh shumë mirë pozicionimin e kompanisë në treg dhe kapacitetet e saj;
 • Ka njohje shumë të mirë të strukturës së kompanisë dhe funksioneve të çdo posti pune;
 • Eshtë i/e aftë të ndërtojë raporte shume të mira bashkëpunimi me koleget dhe eprorin;
 • Eshtë i/e aftë të ndërtojë raporte afatgjata bashkëpunimi me klientët që SM përkatës mbulon;
 • Kërkon, mbledh dhe koordinon saktësisht informacionet e duhura për përpilimin e një oferte nga burime të ndryshme brenda kompanise (PM-të, Manaxheri i Servisit etj.) sipas kerkesave të SM-së;
 • Është i/e aftë për dhënie ofertash brenda një statusi të përcaktuar (vlerë, rëndesi etj.);
 • Njeh mirë produktet që tregtohen dhe qëllimin e përdorimit të tyre;
 • Arrin të identifikojë produktet nëpërmjet kartelës, Part Numberit dhe Përshkrimit.
 • Njeh mirë aplikacionin e shitjes.
 • Njeh mirë procedurat operacionale dhe instruksionet e punes per postin e faturistes.

 

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë të përfunduar studimet e larta.
 • Eksperiencë e mëparshme punë në shitje, së paku 2 vite.
 • Njohuri të mira rreth produkteve të Teknologjisë Informative.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze në shkrim dhe komunikim.

 

PAGESA: Shumë e mirë.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 24 Maj 2019Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

PRISHTINË

Lloji i punës

ASISTENTE/E TË SHITJES

Paga

Shumë e mirë.

I publikuar

14/05/2019 13:41