Mundësi Punësimi

Trajnim dhe punësim në Hoteleri-Turizëm

Image

 

Përshkrimi i punës

Vendndodhja

Tirane, Shkodër, Durrës, Vlorë dhe Korçë

Lloji i punës

TRAJNIM

Paga

I publikuar

16/06/2017 11:02