ЗА НАС

ЗА НАС

The HeadHunter Group е иновативна групација за регрутирање на вработени која работи во Албанија, Македонија, Косово, Црна Гора и Босна и Херцеговина.

Ние нудиме комплетно нов пристап во индустријата и нашата основна дејност е фокусирана на кандидатите за работа и клиентите. Како лидери во Западен Балкан се стремиме кон клиенти кои сметаат дека довербата и професионалноста се два најзначајни фактори во овој бизнис. 

Имаме за цел да воведуваме иновативни решенија и постојано да се надградуваме.

мисијa:

Да обезбедиме најдобри HR услуги во земјата и странство. Нашиот бизнис модел има секојдневно позитивно влијание на луѓето. Наша основна цел и начин на кој придонесуваме во опшетството е преку мисијата "подобра работа, подобар живот". Тоа еона што го правиме, тоа е она што го знаеме најдобро, тоа е она за што ние се грижиме и што ние сме. 

 

Услуги и решенија

На кој начин HR компаниите придонесуваат на пазарот на труд?

Економија: Како HR компанија го поддржуваме економскиот раст преку трансформација на побарувачката за работници во реални работни места.
Индивидуи: За индивидуите нудиме законски призната и регулирана можност за вработување, овозможуваме обуки на работното место и ги поддржуваме професионалната надградба и географска мобилност. 

  • HeadHunter Albania

  • HeadHunter Kosova

  • HeadHunter Macedonia

  • HeadHunter Montenegro

  • HeadHunter BiH

  • HeadHunter Greece