Historiku

Image

 

The HeadHunter Group është ideuar si një kompani që zanafillën dhe fokusin e saj e ka mbështetur pikërisht online. Kompania është e krijuar si emërtim i një grupi në LinkedIndhe më tej është zhvilluar në një databazë të pasur profesionesh dhe kompanish të ndryshme të cilët ndërlidhen mes tyre nëpërmjet Headhunter.

The Headhunter ka degët e tij dhe përveç Shqipërisë vepron edhe në: SHBA, Greqi, Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi,  Serbia, Bosnje dhe Hercegovinë.

Headhunters, është prezente dhe aktive në mbi 30 shtete përreth globit dhe ka mbi 100  mijë ndjekës në LinkedIn.

Eksperienca në botën e rekrutimit u aplikua online duke dhënë çdo ditë e më shumë mundësinë e gjetjes së kandidatëve më lehtë dhe më shpejt.

Si risi në Shqipëri koncepti i rekrutimin dhe i headhunting fillimisht u pa me skepticizëm, por kur filluan të shiheshin frytet e para atëherë u konsolidua besimi se zgjidhja mund të vinte nga jashtë.